Lance Free

In samenwerking met Lance Free bouwden we een digitaal platform dat zzp’ers samenbrengt met bedrijven. Met Lance Free kan een opdrachtgever direct nieuwe zzp’ers inhuren of kan een vakspecialist direct een nieuwe opdracht vinden.

De basis van deze opdracht was het creëren van een netwerk voor zzp’ers en bedrijven die elkaar via het platform konden vinden. Maar niet alleen elkaar vinden ook direct met elkaar in contact komen en alle administratieve afhandelingen moesten via het platform beschikbaar gemaakt worden.

Bekijk de site

De extra's die we toevoegde aan dit platform:

01

Realtime Chatfunctie

Talloze bedrijven gebruiken chattools in hun webshops om zichzelf toegankelijker te maken voor klanten. Maar de chatfunctie is niet alleen voor shops. Binnen een eigen website of platform zijn ook genoeg redenen om een chatfunctie in te schakelen. Voor het platform van Lance Free bouwden we onze chat module in waarmee de bedrijven nu snel en eenvoudig contact kunnen leggen maar ook contracten kunnen afstemmen met zzp’ers.

02

Notifcation Center

Druk, druk, druk dus zomaar even een applicatie checken of dat bedrijf nu al gereageerd heeft of dat je contract al binnen is daar zit niemand op te wachten. Daarom werd het platform van Lance Free verreikt met een notification center. Automatische berichten van updates de gedaan zijn binnen het platform.

En hoe leuk is dat als je een berichtje ontvangt dat je factuur al betaald is 🙂

03

Reminders

Tot slot zetten we ook onze reminders module in op het platform. Want hoe fijn is het dat je een berichtje krijgt als een contract binnenkort verloopt of er een urensheet nog niet is getekend.

Reminders zijn het geheim om alles moeiteloos te “onthouden”. Bedrijven en zzp’er worden ontlast van deze taak doordat het platform automatisch reminders verstuurt voor belangrijke gebeurtenissen. Handig toch?